XIII Olimpíada de Biologia

Olimpíada16b

Cinc alumnes del Col·legi Gregori Mayans van assistir a la XIII Olimpíada de Biologia en el campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València.

Olimpíada16

L’examen  consisteix en una prova sobre els continguts de Biologia dels programes de primer i segon de batxillerat de 100 preguntes de tipus test.

La comissió acadèmica avaluadora de l’Olimpíada, constituïda per professors de la Facultat de Ciències Biològiques, determinarà els finalistes i proposarà els guanyadors de l’Olimpíada de Biologia de València.

Els guanyadors de l’Olimpíada de Biologia de València participaran en la Fase Nacional que, enguany, es realitzarà a Vigo del 7 al 10 d’abril de 2016.

Del total de participants en la Fase Nacional, se’n seleccionaran els vuit millors classificats que representaran Espanya en les fases internacionals de 2016. Aquests estudiants rebran durant una setmana una preparació específica, teòrica i pràctica, per participar en les fases internacionals.

Els quatre primers classificats representaran a Espanya en la 27a Olimpíada Internacional de Biologia, que tindrà lloc en el mes de juliol a Hanoi (Vietnam).

Els quatre segons classificats representaran Espanya en la X Olimpíada Iberoamericana de Biologia, que es realitzarà en el mes de setembre a Brasil.

1 comentario
  1. David Cremades
    David Cremades Dice:

    Quines valentes i quin valent 😀

    M’alegra molt vore-vos ahí demostrant el que valeu! Ja em direu com va s’ho passeu a Vigo i després a Hanoi 😉 (encara que l’important es participar, sempre es pot somiar :D)

    Responder

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *