Matins de 12:30 a 13:30

MANUALITATS

El taller de manualitats està dirigit als alumnes d’educació infantil i primària i la finalitat és el desenvolupament de la seua capacitat creativa i imaginació a través de treballs manuals. Amb aquest taller es pretén desenvolupar la imaginació i la destresa per a crear diferents objectes; aprendre l’important que és el reciclatge i utilitzar diferents materials de rebuig per a la realització de nous objectes artístics, a més de donar a conéixer noves textures i desenvolupar l’atenció i la concentració en el procés manipulatiu dels treballs a desenvolupar.

PINTURA

Té com a objectiu aconseguir que els xiquets puguen sentir en el dibuix i pintura un mitjà de comunicació i expressió, aplicant les diferents tècniques i usant adequadament els materials per a aconseguir desenvolupar la creativitat.

INFORMÀTICA

Desenvolupa les aptituds dels xiquets cap a la informàtica amb activitats dissenyades expressament perquè puguen aprendre i divertir-se al mateix temps.

ESCACS

La finalitat d’aquesta activitat no és, lògicament fabricar campions, sinó utilitzar una ferramenta educativa l’objectiu general de la qual és fomentar els escacs per a augmentar la capacitat de: atenció, memòria, creativitat, raonament i socialització.

HABILITATS

Habilitats matemàtiques, Temps d’estudi, Temps d’ortografía i Taller de reforç. – Sensibilitzar els xiquets sobre la importància de l’estudi per a l’aprenentatge: – Conèixer les condicions i destreses que intervenen en la tasca d’estudiar. – Conèixer el mètode i les tècniques que augmenten el rendiment en l’estudi. – Entrenar-se en l’ús de les tècniques d’estudi. – Entrenar-se en l’ocupació d’un mètode adaptat a les circumstàncies personals de cada persona. – Aplicar les tècniques apreses a l’estudi personal. – Aplicar l’estudi personal a les diferents àrees.

TALLER DE TEATRE

Potència la capacitat d’expressar i comunicar, és un espai per a la formació i el desenvolupament. Fomenta l’espontaneïtat i la comunicació, desenvolupa l’expressivitat i la creativitat personal i grupal.

ENGLISH IS FUN

L’objectiu general de l’activitat és aprendre a comunicar-se en anglés, sempre a través de l’expressió oral i la comprensió auditiva, d’una forma lúdica.

ATLETISME

Activitats i proves de pista i camp, orientades a iniciar els alumnes en aspectes tècnics, reglamentaris i actitudinals de l’atletisme, amb l’objecte que adquirisquen els elements inicials de les habilitats específiques requerides per aquest esport.

TENIS DE TAULA

En l’aspecte físic permet utilitzar quasi tots els músculs del cos, permetent així que puga exercitar-se de molt bona forma. Als xiquets menuts els ajuda en el seu desenvolupament psicomotriu perquè per a jugar tenis de taula cal ser molt coordinats, les tècniques bàsiques que s’aprenen exigeixen un moviment harmoniós i coordinat de cames, braços, cintura i tronc. En els majors estimula el creixement. En l’aspecte psicològic els xiquets aprenen a prendre decisions ràpides, els fa més desperts, ja que han de reaccionar davant d’un atac ràpid o amb molt d’efecte.

Vesprades de 17:00 a 18:00

BALLET

L’aprenentatge en l’educació de la dansa i la seua aproximació cap a la música, aporten grans beneficis intel·lectuals i espirituals, desenvolupant una intel·ligència artística àmplia i duradora amb la possibilitat d’obtindre gradualment un ampli desenvolupament personal i intel·lectual.

KARATE

Desenvolupament dels factors bàsics de la condició física: coordinació óculo-manual, equilibri, etc.

ZUMBA

En aquest Taller d’Expressió i Moviment, els alumnes aprendran increïbles coreografies alhora que realitzen una activitat física molt divertida. El ball estimula la creativitat i memòria, millora la coordinació, concentració i aguditza el sentit del ritme. Molt recomanat tant per a tímids/es com extravertits. Balla al so de la música que més t’agrada, expressa tot el que portes dins i posa’t en forma. A final de curs treballarem una coreografia per al Festival.

Compartir: