Enllaç a la telematrícula. Polsa ací. En breu estarà disponible.

Video del centre:

Video infantil

Documents d’interés:

Normativa: 

    • DECRET 48/2024, de 23 d’abril, del Consell, pel qual es regula el procés d’admissió en els centres docents públics i privats concertats que impartixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, i en els centres d’Educació Especial, a la Comunitat Valenciana [2024/3541] . Fes clic ací per a descarregar.

    • ORDE 8/2024, de 24 d’abril, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es regula el procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents públics i privats concertats que impartixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, i en els centres d’Educació Especial a la Comunitat Valenciana. [2024/3619]. Fes clic ací per a descarregar.

    • RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2024, del director general de Centres Docents, per la qual s’establix el calendari i es dicten instruccions respecte al procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana que impartixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, i en els centres d’Educació Especial, per al curs 2024-2025. [2024/3667]. Fes clic ací per a descarregar.

Calendari d’escolarització: 

 Calendari d’admissions en pdf

Criteris per a la valoració de les sol·licituds del lloc escolar:

Criteris per a la valoració de les sol·licituds de lloc escolar

Circumstàncies específiques per a l’admisió:

Circumstàncies específiques per a l’admisió