Matins de 12:00 a 13:00

MÚSICA

Objectius:

  • Promoure l’expressió del xiquet a través d’una de les expressions artístiques més apassionants: la música.
  • Experimentar formes de comunicació grupal potenciant les seues inquietuds.
  • Estimular l’autoestima del xiquet, canalitzant la seua capacitat creadora a través de l’activitat musical.

BIBLIOTECA

Objectius:

  • Llenguatge expressiu i receptiu.
  • Augmentar les capacitats de referència conjunta.
  • Desenvolupar l’atenció i l’escolta – Millorar la comprensió i l’expressió oral.
  • Ampliar vocabulari (conèixer nous pictogrames, signes i paraules).
  • Sentit de l’activitat pròpia.
  • Participar activament en les activitats d’escolta, lectura i comprensió.
  • Motivació davant de les tasques d’escolta i participació.

CERÀMICA

Es pretén que l’alumne perceba per mitjà d’aquesta activitat la importància de la ceràmica com a mitjà d’expressió artística, així com propiciar el desenvolupament de les habilitats necessàries per a la manipulació de les tècniques específiques de la ceràmica.

MANUALITATS

El taller de manualitats està dirigit als alumnes d’educació infantil i primària i la finalitat és el desenvolupament de la seua capacitat creativa i imaginació a través de treballs manuals. Amb aquest taller es pretén desenvolupar la imaginació i la destresa per a crear diferents objectes; aprendre l’important que és el reciclatge i utilitzar diferents materials de rebuig per a la realització de nous objectes artístics, a més de donar a conéixer noves textures i desenvolupar l’atenció i la concentració en el procés manipulatiu dels treballs a desenvolupar.

ENGLISH FUN

L’objectiu general de l’activitat és aprendre a comunicar-se en anglés, sempre a través de l’expressió oral i la comprensió auditiva, d’una forma lúdica.

ESCACS

La finalitat d’aquesta activitat no és, lògicament fabricar campions, sinó utilitzar una ferramenta educativa l’objectiu general de la qual és fomentar els escacs per a augmentar la capacitat de: atenció, memòria, creativitat, raonament i socialització.

Vesprades de 17:00 a 18:00

BALLET

L’aprenentatge en l’educació de la dansa i la seua aproximació cap a la música, aporten grans beneficis intel·lectuals i espirituals, desenvolupant una intel·ligència artística àmplia i duradora amb la possibilitat d’obtindre gradualment un ampli desenvolupament personal i intel·lectual.

AULA VESPERTINA

Aula vepertina és un servei pensat per a aquelles famílies que tenen la necessitat de deixar els seus fills en el col•legi després que acabe la jornada lectiva. El seu horari és de 17:00 h. a 18:30h. Es realitzaran diverses activitats de caràcter lúdic, utilitzant per a això el material que per a aquest fi disposarà l’aula. Així mateix es practicaran jocs tradicionals perquè els xiquets gaudisquen de forma agradable durant la seua estància en aquest servei.

ENGLISH KIDSBRAIN

Es un métode que pretén desenvolupar la ment dels xiquets mitjançant les matemàtiques y l’anglés utilitzant l’àbac japonés. L’àbac ha demostrat ser un programa esencial per adquirir una forta aptitut matemàtica i millora la concentració en totes les altres àrees. El programa s’imparteix en anglés.

Compartir: