Premi nacional d’educació

Gdegloria

 

ESTEM D’ENHORABONA EL NOSTRE CENTRE «C.I. GREGORI MAYANS» DE GANDIA HA SIGUT PREMIAT AMB ALTRES 54 CENTRES PARTICIPANTS EN EL «PROJECTE COL·LABORATIU LLIBRE VIRTUAL GLORIA FUERTES»
PROJECTE COL·LABORATIU VIRTUAL «GLORIA FUERTES»
NOSTRA PÀGINA EN EL LLIBRE VIRTUAL
EL NOSTRE BLOG DEL PROJECTE PER Al LLIBRE VIRTUAL GLORIA FUERTES EN el qual HAN PARTICIPAT EL PROFESSORAT I ELS ALUMNES I ALUMNES D’I.INFANTIL, PRIMÀRIA I PRIMER CICLE DE LA I.S.O.

CON G DE GLORIA FUENTES
Per Resolució de 29 de juliol de 2013, de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, publicada en el BOE del dia 20 d’agost, es van convocar els Premis Nacionals d’Educació en l’ensenyament no universitari per a l’any 2013.

 

La finalitat d’aquesta convocatòria és el reconeixement a la labor i trajectòria educativa així com als projectes educatius que contribueixen a la millora de la qualitat de l’educació distingint les següents categories, diferenciades en funció dels destinataris d’aquests premis: centres docents, carrera acadèmica de recerca i innovació educativa, entitats per a la promoció educativa i equips docents.

 

En la categoria d’equips docents, els premis tenen per objecte el reconeixement al treball realitzat pels equips docents dels centres educatius en l’àrea del disseny de projectes educatius i recursos vinculats a les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) per a la seua aplicació en l’activitat docent i en l’àrea de l’engegada de projectes conjunts en l’àmbit de les TIC entre equips docents de diferents centres espanyols. D. EQUIPS DOCENTS. Modalitat a (Projectes d’utilització de les TIC en la docència). Dos premis per a projectes conjunts entre equips docents de diferents centres espanyols en educació primària: · Un es declara desert. · L’altre s’adjudica al denominat “Projecte Col·laboratiu Llibre Virtual Glòria Fuertes”, presentat per un equip docent constituït per professors de cinquanta-cinc centres docents, pertanyent el coordinador d’aquest equip al CEIP Enríquez Barris, de Còrdova.