L’alumnat de 3r d’ESO ha participat el dimarts 14 de desembre en l’activitat Mans al riu.

Mans al Riu és una campanya de retirada de residus en desenes de municipis de manera simultània, com a toc d’atenció sobre l’estat dels nostres ecosistemes aquàtics, ja que, hui dia, continuen usant-se com a abocadors il·legals en molts casos. Durant les campanyes de 2019 i 2020 es van retirar 24 tones de residus.

L’objectiu de Mans al Riu, per tant, és doble: netejar els llits i augmentar la conscienciació dels participants sobre la importància de la correcta gestió dels residus. Limne sol·licita tots els permisos i tràmits necessaris per a dur a terme l’activitat conforme a la legislació vigent Destacar que enguany la campanya es realitza gràcies al suport de Global Omnium i de Consorci de la Ribera, els qui patrocinen l’activitat en molts municipis. La resta de municipis són patrocinats per a la pròpia Fundació Limne.

La Fundació Limne és una entitat privada sense ànim de lucre, nascuda en 2007 i la missió del qual és la conservació i restauració dels ecosistemes aquàtics. Amb este objectiu, pretén fomentar la participació de la ciutadania a través de l’educació i voluntariat ambiental.